Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2018-11-15T08:55:35Z
dc.date.available2018-11-15T08:55:35Z
dc.date.issued2018-04-27
dc.identifier.citationAtezolizumab: tractament del càncer de pulmó no microcític localment avançat o metastàtic en adults prèviament tractats amb quimioteràpia. Barcelona: Servei Català de la Salut; 2018.
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11351/3653
dc.descriptionAtezolizumab; Medicaments immunoteràpics; Pacients adults
dc.description.abstractEl càncer de pulmó és la principal causa de mortalitat relacionada amb càncer a tot el món. El subtipus histològic més freqüent (85% dels pacients) és el càncer de pulmó no microcític (CPNM). En aproximadament dos terços dels pacients, el CPNM es diagnostica en una etapa avançada. En els darrers anys , el tractament de segona línia del CPNM metastàtic amb fàrmacs immunoteràpics dirigits a la proteïna de mort cel·lular programada (PD-1) (nivolumab i pembrolizumab), i al lligand del receptor de mort programada (PD -L1) (atezolizumab), ha suposat un avenç important donat el seu impacte en la supervivència global (SG) dels pacients
dc.description.abstractEl cáncer de pulmón es la principal causa de mortalidad relacionada con cáncer en todo el mundo. El subtipo histológico más frecuente (85% de los pacientes) es el cáncer de pulmón no microcítico (CPNM). En aproximadamente dos tercios de los pacientes, el CPNM se diagnostica en una etapa avanzada. En los últimos años, el tratamiento de segunda línea del CPNM metastásico con fármacos immunoteràpics dirigidos a la proteína de muerte celular programada (PD-1) (nivolumab y pembrolizumab), y al ligando del receptor de muerte programada (PD -L1) (atezolizumab), ha supuesto un avance importante dado su impacto en la supervivencia global (SG) de los pacientes:
dc.description.abstractLung cancer is the leading cause of cancer-related mortality around the world. The most frequent histological subtype (85% of patients) is non-microcytic lung cancer (CPNM). In approximately two thirds of the patients, the CPNM is diagnosed at an advanced stage. In the last years, the second line of the metastatic CPNM with immunotherapy drugs directed to programmed cell death protein (PD-1) (nivolumab and pembrolizumab), and to the ligand of the programmed death receptor (PD -L1) (atezolizumab), has led to an important breakthrough given its impact on the overall survival (SG) of the patients:
dc.language.isocat
dc.publisherServei Català de la Salut
dc.relation.ispartofPrograma d'harmonització farmacoteràpeutica, Servei Català de la Salut
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectPulmons - Càncer - Tractament
dc.subjectQuimioteràpia
dc.subjectMedicaments - Assaigs clínics
dc.subject.meshCarcinoma, Non-Small-Cell Lung
dc.subject.mesh/drug therapy
dc.subject.meshDrug Evaluation
dc.titleAtezolizumab: tractament del càncer de pulmó no microcític localment avançat o metastàtic en adults prèviament tractats amb quimioteràpia
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decscarcinoma de pulmón de células no pequeñas
dc.subject.decs/tratamiento farmacológico
dc.subject.decsevaluación de medicamentos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple