Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2018-12-05T06:53:14Z
dc.date.available2018-12-05T06:53:14Z
dc.date.issued2018-11
dc.identifier.citationGuia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda de llet crua de vaca: inclou la llet pasteuritzada en màquina automàtica. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2018.
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11351/3677
dc.descriptionRaw cow's milk; HACCP; Hygiene requirements
dc.description.abstractThe objective of the Guide is to provide holders of dairy farms with a document that facilitates application of the requirements related to food safety in order to guarantee the protection of consumer health.
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectLlet - Higiene
dc.subjectProducció lletera - Indústria i comerç - Aspectes higiènics
dc.subjectAliments - Mesures de seguretat
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshMilk
dc.subject.meshDairying
dc.titleGuia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda de llet crua de vaca: inclou la llet pasteuritzada en màquina automàtica
dc.title.alternativeGuía de prácticas correctas de higiene para la venta de leche cruda de vaca: incluye la leche pasteurizada en máquina automática
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decsleche
dc.subject.decsindustria lechera
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record