dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2018-12-05T06:53:14Z |
dc.date.available | 2018-12-05T06:53:14Z |
dc.date.issued | 2018-11 |
dc.identifier.citation | Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda de llet crua de vaca: inclou la llet pasteuritzada en màquina automàtica. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2018. |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11351/3677 |
dc.description | Raw cow's milk; HACCP; Hygiene requirements |
dc.description.abstract | The objective of the Guide is to provide holders of dairy farms with a document that facilitates application of the requirements related to food safety in order to guarantee the protection of consumer health. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Llet - Higiene |
dc.subject | Producció lletera - Indústria i comerç - Aspectes higiènics |
dc.subject | Aliments - Mesures de seguretat |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Milk |
dc.subject.mesh | Dairying |
dc.title | Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda de llet crua de vaca: inclou la llet pasteuritzada en màquina automàtica |
dc.title.alternative | Guía de prácticas correctas de higiene para la venta de leche cruda de vaca: incluye la leche pasteurizada en máquina automática |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | leche |
dc.subject.decs | industria lechera |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |