xmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.title.metadata.subject_decs
Ara mostrant els elements 1-9 d 9
-
Mesures d’higiene per a establiments del sector alimentari amb servei directe al públic: mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-09-18) -
Mesures d’higiene per al sector de la restauració: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-01-13) -
Mesures d’higiene per al servei a domicili i la recollida de menjars en bars i restaurants: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-09-22) -
Protocol de recomanacions d’actuació davant el risc de COVID-19 a indústries alimentàries
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaAgència de Salut Pública de CatalunyaDepartament de Salut, 2020-10-28) -
Protocol de recomanacions d’actuació davant el risc de COVID-19 a indústries càrnies i escorxadors
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaAgència de Salut Pública de CatalunyaDepartament de Salut, 2020-10-28) -
Recomanacions de neteja i desinfecció d’instal·lacions en empreses alimentàries per a la prevenció de coronavirus: mesures de contenció de la transmissió de COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-12) -
Recomanacions d’higiene per a empreses alimentàries: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-05-27) -
Recomanacions per a les donacions d’aliments: mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-07-10) -
Recomanacions per al repartiment a domicili d’aliments: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-05-27)