Browsing SA - Documents de recomanacions i protocols by Title
Now showing items 1-20 of 22
-
Aplicació de mesures de flexibilitat en petits escorxadors i escorxadors mòbils
(Subdirecció General de Seguretat Alimentària i Protecció de la SalutAgència de Salut Pública de Catalunya, 2021-08-10) -
Bones pràctiques d'higiene en el transport d'aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-11) -
Bones pràctiques en el transport de matèries primeres alimentàries a granel a temperatura no regulada
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-03) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene en l’espigolament de productes hortofructícoles
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-07) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene en obradors compartits
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-11) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a carnisseries, cansaladeries i xarcuteries
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-03) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l'aprofitament segur del menjar en la donació d’aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a petits productors de cervesa
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-01) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als centres de depuració de mol·luscs
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-05) -
Manual bàsic de manipulació d’aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-01) -
Manual del responsable de l'autocontrol a la indústria alimentària
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-09) -
Manual del responsable de l’autocontrol en l’elaboració i servei de menjar
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-11) -
Mesures d’higiene per a establiments del sector alimentari amb servei directe al públic: mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-09-18) -
Mesures d’higiene per al sector de la restauració: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-01-13) -
Mesures d’higiene per al servei a domicili i la recollida de menjars en bars i restaurants: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-09-22) -
Protocol de recomanacions d’actuació davant el risc de COVID-19 a indústries alimentàries
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaAgència de Salut Pública de CatalunyaDepartament de Salut, 2020-10-28) -
Protocol de recomanacions d’actuació davant el risc de COVID-19 a indústries càrnies i escorxadors
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaAgència de Salut Pública de CatalunyaDepartament de Salut, 2020-10-28) -
Recomanacions de neteja i desinfecció d’instal·lacions en empreses alimentàries per a la prevenció de coronavirus: mesures de contenció de la transmissió de COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-12) -
Recomanacions d’higiene per a empreses alimentàries: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-05-27) -
Recomanacions per a les donacions d’aliments: mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-07-10)