Cerca
Recomanacions d’higiene per a empreses alimentàries: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19
(2020-05-27)
En el marc de les mesures de contenció de la transmissió de COVID-19, la recomanació per a empreses alimentàries és seguir les normes generals de seguretat alimentaria i les normes de prevenció de la malaltia que vagin ...
Mesures d’higiene per a establiments del sector alimentari amb servei directe al públic: mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19
(2020-09-18)
En el marc de les mesures per a la contenció de la COVID-19, els establiments han d’implementar mesures dirigides a minimitzar el risc generat pel coronavirus SARS-COV-2, incloure-les en els seus plans de salut i de ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a carnisseries, cansaladeries i xarcuteries
(2023-03)
Aquesta Guia es fonamenta té la finalitat de ser el document de referència en la implantació dels principis bàsics de l’APPCC i verificar-ne el compliment, tant per als operadors alimentaris del sector de l’elaboració i/o ...
Protocol de recomanacions d’actuació davant el risc de COVID-19 a indústries càrnies i escorxadors
(2020-10-28)
Aquest document proporciona recomanacions per garantir la deguda protecció de la salut de totes les persones que intervenen en el sistema de producció, manipulació i transport de la matèria primera i productes elaborats i ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene en l’espigolament de productes hortofructícoles
(2022-07)
Aquesta guia aborda la pràctica de l’espigolament, una acció tradicional actualment revaloritzada, que es du a terme en els camps de conreu sempre amb el permís del productor. Consisteix en la collita a camp del producte ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene en obradors compartits
(2022-11)
Aquesta guia té com a objectiu facilitar la distribució de responsabilitats entre el titular de les instal·lacions i els operadors alimentaris que utilitzen l’obrador compartit.
Recomanacions de neteja i desinfecció d’instal·lacions en empreses alimentàries per a la prevenció de coronavirus: mesures de contenció de la transmissió de COVID-19
(2020-12)
Document que dona recomanacions per tal de reforçar els programes de neteja i desinfecció de les empreses alimentàries i així evitar la propagació de la COVID-19.
Bones pràctiques en el transport de matèries primeres alimentàries a granel a temperatura no regulada
(2019-03)
El transport a granel de matèries primeres destinades a l’alimentació humana és una de les fases de la cadena agroalimentària en la qual s’han de tenir en consideració aquells perills que poden suposar una contaminació per ...
Recomanacions per al repartiment a domicili d’aliments: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19
(2020-05-27)
En el marc de les mesures de contenció de la transmissió de COVID-19, la recomanació per a empreses alimentaries és seguir les normes generals de seguretat alimentaria i les normes de prevenció de la malaltia que vagin ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a petits productors de cervesa
(2019-01)
Aquesta guia pretén ser una eina, tant per al petit productor de cervesa experimentat com per al que vol iniciar-se en el sector, i tant si es comercialitza el producte envasat com si es ven directament al consumidor final ...