Resum
Aquesta guia pretén ser una eina, tant per al petit productor de cervesa experimentat com per al que vol iniciar-se en el sector, i tant si es comercialitza el producte envasat com si es ven directament al consumidor final a granel (pub cerveseria -brewpubs-). Es tracta d’implantar un sistema de treball que garanteixi la seguretat de la cervesa elaborada, el compliment dels requisits higiènics i sanitaris mitjançant el control dels perills i el seguiment del procés de producció a través de registres.
Paraules clau
Productors de cervesa; Pràctiques d'higiene; Perills sanitaris
Citació recomanada
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a petits productors de cervesa. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2019.
Audiència
ProfessionalsCiutadania
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/3924Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: