dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Bosch-Collet, Jaume |
dc.contributor.author | Castell-Garralda, Victòria |
dc.contributor.author | Galbany-Duran, Marta |
dc.contributor.author | Jubert, Anna |
dc.contributor.author | Lázaro, Mercè |
dc.contributor.author | Pérez-de Val, Bernat |
dc.date.accessioned | 2019-04-01T12:01:53Z |
dc.date.available | 2019-04-01T12:01:53Z |
dc.date.issued | 2018-02 |
dc.identifier.citation | Bosch-Collet J, Castell-Garralda V, Galbany-Duran M, Jubert A, Lázaro M, Pérez-de Val B. Seguretat microbiològica i etiquetatge en formatges de llet crua de cabra i ovella comercialitzats a Catalunya 2017. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2018. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/3957 |
dc.description | Seguretat microbiològica; Etiquetatge; Formatges de llet crua de vaca i ovella |
dc.description.abstract | L’objectiu d’aquests estudi és obtenir informació de la situació microbiològica dels formatges elaborats a partir de llet crua d’ovella i de cabra i que es comercialitzen a Catalunya. Dins de la seguretat alimentària té una importància rellevant que els consumidors estiguin ben informats dels productes que adquireixen. Per tant, aprofitant la informació recopilada, també s’ha fet un estudi del contingut de les etiquetes dels formatges analitzats. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Formatge - Microbiologia |
dc.subject | Formatge - Etiquetatge |
dc.subject.mesh | Cheese |
dc.subject.mesh | /microbiology |
dc.subject.mesh | Food Labeling |
dc.title | Seguretat microbiològica i etiquetatge en formatges de llet crua de cabra i ovella comercialitzats a Catalunya 2017 |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | queso |
dc.subject.decs | /microbiología |
dc.subject.decs | etiquetado de alimentos |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.contributor.authoraffiliation | [Bosch-Collet J, Castell-Garralda V] Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Galbany-Duran M, Jubert A, Lázaro M] Associació Interprofessional Lletera de Catalunya, Cabrils, Spain. [Pérez-de Val B] Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries-Centre de Recerca en Sanitat Animal, Caldes de Montbui, Spain. |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |