Resum
La popularitat i presència de les begudes vegetals en el nostre entorn ha experimentat un increment des de fa uns anys però, per la seva composició nutricional, es tracta de begudes prescindibles en una alimentació saludable. En cas de consumir-ne, cal que siguin sense sucres ni edulcorants afegits i que estiguin enriquides amb calci i, si pot ser, amb vitamina D. En els darrers anys, la varietat de begudes vegetals disponibles en establiments comercials ha anat en augment, si bé el consum de begudes vegetals no és nou (la beguda de soja es consumeix des de fa més de 2.000 anys).
Paraules clau
Begudes vegetals; Composició nutricional; Alimentació saludable
Citació recomanada
Les begudes vegetals [fullet]. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2019.
Audiència
Ciutadania
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/4168Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: