Browsing SA - Articles científics by Issue Date
Now showing items 21-39 of 39
-
La problemàtica del perclorat i el clorat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-07) -
Salmonella infantis, un dels bacteris més habituals en les explotacions avícoles d’engreix i amb més resistència als antibiòtics
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-09) -
Encefalitis vírica per paparres
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-11) -
Les enniatines, micotoxines d’interès emergent
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-02) -
El control de Listeria monocytogenes en el procés d’elaboració, comercialització i venda dels vegetals congelats
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-05) -
L’òxid d’etilè i el risc que comporta
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-06) -
Possibles fonts de contaminació dels principals microorganismes de transmissió alimentària: factors de risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-08) -
Data de caducitat o de consum preferent?
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-10) -
Triquina (Trichinella spp)
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-12) -
Les substàncies perfluoroalquíliques (PFAS): gestió del risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-01) -
L’eficàcia i la seguretat del tractament per alta pressió dels aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-03) -
Metilmercuri
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-05) -
Les dioxines i els PCB similars a les dioxines
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-11) -
Escherichia coli, el serotip productor de toxina de Shiga (STEC): mesures de control en la carn de boví
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-01) -
Nanotecnologia: interès en la indústria alimentària i la seva regulació
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-03) -
Cianobacteris i microcistines a l’aigua
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-05) -
Alcaloides derivats del tropà
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-07) -
Avaluació de la seguretat dels organismes modificats genèticament (OMG)
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-09) -
Cryptosporidium ssp., un nou perill emergent
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-09)