Browsing by Subject
Ara mostrant els elements 1-15 d 15
-
Acrilamida
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-07) -
Alumini
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-10) -
Arsènic, dades recents sobre exposició i risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-01) -
Àcid erúcic: un contaminant present en olis i greixos vegetals
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-07) -
Àcids grassos trans i mesures de reducció
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-09) -
Contaminants de procés derivats del glicerol: monocloropropandiols (MCPD) i èsters d’àcids grassos de MCPD i de glicidol
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-03) -
Les dioxines i els PCB similars a les dioxines
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-11) -
Furan
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-01) -
Els hidrocarburs d’olis minerals
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-03) -
Listeria monocytogenes
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-05) -
Els microorganismes més persistents en els entorns de producció i processament d’aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2024-01) -
Possibles fonts de contaminació dels principals microorganismes de transmissió alimentària: factors de risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-08) -
La problemàtica del perclorat i el clorat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-07) -
La problemàtica del perclorat i el clorat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-09) -
Reavaluació del glifosat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-07)