Cerca
Ara mostrant els elements 1-6 d 6
Els antimicrobians
(2017-11)
Article que parla sobre la resistència microbiana, que fa referència a la capacitat que tenen els microorganismes de suportar tractaments antimicrobians. L’aparició i la propagació de microorganismes que són resistents es ...
Els hidrocarburs d’olis minerals
(2017-03)
Article que parla sobre els hidrocarburs d'olis minerals; què són, els seus usos i aplicacions i l'avaluació del risc dels MOH presents en els aliments.
Arsènic, dades recents sobre exposició i risc
(2017-01)
Article que parla sobre l'arsènic i aporta dades recents sobre la seva exposició i risc per la salut de les persones.
Acrilamida
(2017-07)
Article que parla sobre l'acrilamida, una substància química
utilitzada per a diverses aplicacions
industrials, entre d’altres, l’elaboració de
materials plàstics en contacte amb els
aliments, i fa una avaluació ...
Alumini
(2017-10)
Article que parla de l'exposició dietètica a l'alumini, els efectes que pot tenir sobre la salut i les avaluacions de risc que s'han dut a terme.
Neteja i desinfecció: com seleccionar el producte més adequat
(2017-05)
Article que parla sobre els productes més adequats per la neteja i la desinfecció en les empreses del sector alimentari.