Cerca
Ara mostrant els elements 1-6 d 6
Contaminants de procés derivats del glicerol: monocloropropandiols (MCPD) i èsters d’àcids grassos de MCPD i de glicidol
(2018-03)
Article sobre els contaminants de procés derivats del glicerol: monocloropropandiols (MCPD) i èsters d’àcids grassos de MCPD i de glicidol. Els seus efectes sobre la salut, avaluacions del risc i valors legals en aliments, ...
Biofilms: supervivència dels microorganismes, perill invisible als aliments
(2018-11)
Els microorganismes tenen la capacitat d’adherir-se a superfícies, i formar agregats cel·lulars que es mantenen units entre si gràcies al fet que es troben dins d’una matriu autoproduïda, constituïda per un conglomerat de ...
Listeria monocytogenes
(2018-05)
Article que tracta sobre la Listeria, les seves característiques, la listeria als aliments, la listeriosi humana i la seva evolució i recomanacions per grups de risc.
Reavaluació del glifosat
(2018-07)
Article que reavalua l'herbicida glifosat i afegeix noves disposicions específiques a tenir en compte a les autoritzacions, per part dels estats membres, de productes fitosanitaris que continguin glifosat.
Furan
(2018-01)
El furà és un compost orgànic que es forma durant el tractament dels aliments amb calor intensa. El furà i metilfurans poden estar presents als aliments com a contaminants de procés, ja que es formen de manera natural ...
Àcids grassos trans i mesures de reducció
(2018-09)
Article que parla sobre els àcids grassos trans, un tipus d'àcids grassos instaturats; la seva presència en aliments, les repercussions que tenen sobre la salut i les possibles mesures per reduir-los.