Torna al Registre Simple

 
dc.contributorInstitut Català de la Salut
dc.contributor.authorAltet-Gómez, Neus
dc.contributor.authorCasas García, Irma
dc.contributor.authorDomínguez, Josep
dc.contributor.authorMatllo, Joan
dc.contributor.authorRodríguez, Soledad
dc.date.accessioned2020-02-03T13:16:43Z
dc.date.available2020-02-03T13:16:43Z
dc.date.issued2012-08
dc.identifier.citationAltet N, Casas I, Domínguez J, Matllo J, Rodríguez S. Guia per a la prevenció i control de la tuberculosi en el personal sanitari. Barcelona: Institut Català de la Salut; 2012.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/4579
dc.descriptionTuberculosi; Prevenció; Control; Personal sanitari
dc.description.abstractLa Guia per a la prevenció de la tuberculosi en el personal sanitari recull tot el coneixement científic del moment actual en l’àrea de la prevenció de la tuberculosi i permet donar a conèixer la dedicació i el compromís de tots els professionals que han col·laborat en la realització d’aquesta guia. La revisió dels criteris comuns per investigar la infecció tuberculosa en el personal sanitari, establir els mecanismes de vigilància periòdica del personal amb risc d’infecció, així com sistemes de maneig de les situacions d’exposicions accidentals o de personal infectat, era necessària. Experts, investigadors i societats científiques hi han aportat el seu coneixement, experiència i expertesa amb la voluntat d’elaborar i consensuar unes recomanacions que han donat com a fruit els protocols més actualitzats i l’última evidència disponible en una àrea, la de la infecció i la malaltia tuberculosa en el personal sanitari, en la qual des de cap punt de vista s’ha d’abaixar la guàrdia, tot i els avenços realitzats els darrers anys.
dc.language.isocat
dc.publisherInstitut Català de la Salut
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectTuberculosi - Prevenció
dc.subjectPersonal sanitari
dc.subjectTuberculina - Proves
dc.subject.meshTuberculosis
dc.subject.mesh/prevention & control
dc.subject.meshHealth Personnel
dc.titleGuia per a la prevenció i control de la tuberculosi en el personal sanitari
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decstuberculosis
dc.subject.decs/prevención & control
dc.subject.decspersonal sanitario
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Altet N] Unitat de Prevenció i Control de la Tuberculosi, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Casas I] Servei de Medicina Preventiva, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Badalona, Spain. Universitat Autònoma de Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Spain. [Domínguez J] Servei de Microbiologia, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Badalona, Spain. Universitat Autònoma de Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Spain. [Matllo J] Servei de Prevenció, Centre Corporatiu, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Rodríguez S] Unitat Bàsica de Prevenció (UBP), Hospital Universitari de Bellvitge, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, L’Hospitalet de Llobregat, Spain.
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple