Torna al Registre Simple

 
dc.contributorInstitut Català de la Salut
dc.contributor.authorBlasco-Alvaredo, Javier
dc.contributor.authorLlobet-Azpitarte, Pilar
dc.contributor.authorEnfedaque-Montes, Belén
dc.contributor.authorGüell Parnau, Sílvia
dc.contributor.authorVidal-Alaball, Josep
dc.contributor.authorBusquets-Vallbona, Núria
dc.contributor.authorCorrecher-Aventin, Olga
dc.contributor.authorRoncales-Mateo, Javier
dc.contributor.authorFont-Ferré, Llorenç
dc.contributor.authorAltirribia-Vives, Jordi
dc.date.accessioned2020-02-06T09:11:04Z
dc.date.available2020-02-06T09:11:04Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.citationBlasco-Alvaredo J, Llobet-Azpitarte P, Enfedaque-Montes B, Güell-Parnau S, Vidal-Alaball J, Busquets-Vallbona N, et al. El tractament anticoagulant oral en els pacients de l’ICS. Barcelona: Institut Català de la Salut; 2011.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/4591
dc.descriptionTractament anticoagulant oral; Fàrmacs antivitamina K; Serveis d'hematologia; Atenció primària
dc.description.abstractAquest document pretén proposar recomanacions per millorar la qualitat donada als pacients i percebuda pels pacients i els professionals sanitaris en relació amb el tractament anticoagulant amb fàrmacs antivitamina K. També vol millorar l’accessibilitat per apropar el control dels pacients als serveis sanitaris; promoure elements de coordinació entre l’atenció primària i l’hospital per adequarla a les necessitats sanitàries del i la pacient; integrar una aplicació específica per al maneig del tractament anticoagulant amb AVK a la història compartida de Catalunya (HCCC) per tal de poder-se utilitzar des dels diferents punts d’atenció (primària i hospitalària); i, finalment, estendre el tractament a totes les persones que se’n poden beneficiar: actualment moltes persones tenen una fibril·lació auricular que no els ha estat diagnosticada, i, d’altra banda, pacients amb una indicació de tractament anticoagulant no reben tractament.
dc.language.isocat
dc.publisherInstitut Català de la Salut
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectAnticoagulants (Medicina) - Tractament
dc.subjectAssistència mèdica - Gestió
dc.subject.meshAnticoagulants
dc.subject.meshAdministration, Oral
dc.subject.meshVitamin K
dc.subject.mesh/antagonists & inhibitors
dc.titleEl tractament anticoagulant oral en els pacients de l’ICS
dc.title.alternativeEl tractament anticoagulant oral en els pacients de l’ICS: recomanacions en el procés d’atenció de les persones malaltes amb tractament anticoagulant amb fàrmacs antivitamina K de l’Institut Català de la Salut
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsanticoagulantes
dc.subject.decsadministración oral
dc.subject.decsvitamina K
dc.subject.decs/antagonistas & inhibidores
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Blasco-Alvaredo J] EAP Ulldecona-La Sénia, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Ulldecona, Spain. [Llobet-Azpitarte P] Direcció d’Atenció Primària (DAP) Camp de Tarragona, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Tarragona, Spain. [Enfedaque-Montes B] EAP La Sagrera, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Güell-Parnau S] EAP Montcada i Reixac, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Montcada i Reixac, Spain. Universitat Autònoma de Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Spain. Universitat de Barcelona, Barcelona, Spain. [Vidal-Alaball J] Servei d’Atenció Primària Bages-Berguedà, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Manresa, Spain. Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, Vic, Spain. Cardiff University, Cardiff, Walles, United Kingdom. [Busquets-Vallbona N] EAP Camprodon, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Camprodon, Spain. [Correcher-Aventin O] Direcció d’Atenció Primària Metropolitana Nord, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Badalona, Spain. [Roncales-Mateo J] Servei d’Hematologia, Institut Català d’Oncologia (ICO) Badalona, Generalitat de Catalunya, Badalona, Spain. [Font-Ferré L] Servei d’Hematologia, Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Tortosa, Spain. [Altirribia-Vives J] EAP Poble Sec, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [González-Mestre A] Secretaria Tècnica, Centre Corporatiu, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain.
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple