Torna al Registre Simple

 
dc.contributorInstitut Català de la Salut
dc.contributor.authorBelles-Fló, Andreu
dc.contributor.authorComín-Bertràn, Eva
dc.contributor.authorHierro-Riu, Jordi
dc.contributor.authorLlano-Badia, Josep M.
dc.contributor.authorLópez-Moreno, José L.
dc.contributor.authorOlazábal-Zudaire, Àngel
dc.contributor.authorPeris-Grao, Antoni
dc.contributor.authorGrup de Treball Musculosquelètic
dc.contributor.authorGrup de Treball Neurologia
dc.contributor.authorGrup de Treball Tòrax i Abdomen
dc.contributor.authorAlmazán, Cari
dc.contributor.authorJoshi Jubert, Nayana
dc.date.accessioned2020-02-06T12:22:37Z
dc.date.available2020-02-06T12:22:37Z
dc.date.issued2003-11
dc.identifier.citationAlmazán C, Belles-Fló A, Comín-Bertràn E, Hierro-Riu J, Joshi N, Llano-Badia JM, et al. Recomanacions i criteris d'indicació de tomografia computada i ressonància magnètica. Barcelona: Institut Català de la Salut; 2003.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/4594
dc.descriptionRecomanacions; Contraindicacions; Tomografia computada; Ressonància magnètica
dc.description.abstractLa necessitat de racionalitzar la indicació de proves diagnòstiques va portar la Unió Europea a explicitar a la seva Directiva 97/43/Euratom del Consell la necessitat que els estats membres promoguessin l'establiment i la utilització de nivells de referència de diagnòstic, per a exàmens de radiodiagnòstic, i la disponibilitat de guies. Les recomanacions que aquí es presenten són una adaptació del document "Criterios de remisión de pacientes a los servicios de diagnóstico por la imagen" (2000), elaborat pel Reial Col·legi de Radiòlegs del Regne Unit i posteriorment adoptat per la Comissió Europea i per experts europeus en radiologia i medicina nuclear. Per a l'adaptació també s'ha utilitzat informació similar, elaborada per Assistència Sanitària i Col·legial i s'ha tingut en compte la col·laboració i el consens obtingut en els grups de treball en els quals han participat professionals de l'ICS, tant de l'atenció primària com d'hospitals, sempre tenint en compte la realitat del nostre sistema sanitari quant a desenvolupament i característiques tecnològiques.
dc.language.isocat
dc.publisherInstitut Català de la Salut
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectTomografia
dc.subjectRessonància magnètica
dc.subjectRadiació - Dosificació
dc.subject.meshTomography
dc.subject.meshMagnetic Resonance Spectroscopy
dc.subject.meshDose-Response Relationship, Radiation
dc.titleRecomanacions i criteris d'indicació de tomografia computada i ressonància magnètica
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 41816-2003
dc.subject.decstomografía
dc.subject.decsespectroscopia de resonancia magnética
dc.subject.decsrelación dosis-respuesta de la radiación
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Almazán C] Agència d’Avaluació de Tecnologia i Recerca Mèdiques, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Belles-Fló A] Servei d’Atenció Primària Sant Andreu, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Comín-Bertràn E] EAP Dr. Pujol i Capsada, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, El Prat de Llobregat, Spain. [Hierro-Riu J] Divisó d’Atenció Primària, Centre Corporatiu, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Joshi N] Servei de Traumatologia, Hospital Universitari Vall d'Hebron, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Cerdanyola del Vallès, Spain. [Llano-Badia JM] Diagnòstic per la Imatge Sant Cosme i Sant Damià, Servei d’Atenció Primària Baix Llobregat Litoral, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, El Prat de Llobregat, Spain. [López-Moreno JL] Servei de Radiodiagnòstic, Hospital Universitari de Bellvitge, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, L’Hospitalet de Llobregat, Spain. [Olazábal-Zudaire A] Servei de Radiodiagnòstic, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Badalona, Spain. [Peris-Grao A] Unitat de Farmàcia, Servei d’Atenció Primària Anoia, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Igualada, Spain.
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple