Contaminants químics: V estudi de dieta total a Catalunya; metalls pesants, dioxines (PCDD/F) i bifenils policlorats (PCB)
Resum
L'Estudi de dieta total 2017 és la continuació dels treballs iniciats l’any 2000 i permet seguir l’evolució de la concentració dels contaminats en els aliments i la consegüent exposició dietètica de la població catalana.
Aquest estudi es focalitza en metalls pesants (arsènic, mercuri, cadmi, plom) i en dioxines, furans i bifenils policlorats concentrant els recursos en aquells contaminants que en estudis anteriors presentaven més interès per la seva presència en els aliments i la seva possible incidència en la salut de la població.
Paraules clau
Estudi de dieta total; Contaminants químics; Seguretat alimentària
Citació recomanada
Bosch-Collet J, Castell-Garralda V, Timoner-Alonso I, Domingo-Roig J, Nadal-Lomas M, González-Paradell N, et al. Contaminants químics: V estudi de dieta total a Catalunya; metalls pesants, dioxines (PCDD/F) i bifenils policlorats (PCB). Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2020.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/4938Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: