Nota

Aquesta no és l'ultima versió d'aquest ítem. L'última versió la podeu trobar a: https://scientiasalut.gencat.cat/handle/11351/5037.2

Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2020-06-19T09:19:00Z
dc.date.available2020-06-19T09:19:00Z
dc.date.issued2020-05
dc.identifier.citationCryptosporidium ssp., un nou perill emergent. Acsa brief. 2020 maig-juny:1-6.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/5037
dc.descriptionCriptosporidiosi; Paràsits; Nitazoxanid; Productes frescos
dc.description.abstractArticle sobre la criptosporidiosi, malaltia que generalment es relaciona amb quadres gastrointestinals aguts, que no té un tractament específic i de la qual s'han produït brots relacionats amb el consum de productes frescos contaminats.
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.relation.ispartofseriesAcsa brief;03-maig-juny
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectIntoxicació alimentària - Prevenció
dc.subjectMalalties transmissibles - Transmissió
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshCryptosporidiosis
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.titleCryptosporidium ssp., un nou perill emergent
dc.title.alternativeCryptosporidium ssp., un nuevo peligro emergente
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.subject.decscriptosporidiosis
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple

VersióÍtemDataNota

*Versió seleccionada