dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Jané Planas, M. Teresa |
dc.contributor.author | Viver Gaspà, Paloma |
dc.contributor.author | Saltor Jacas, Mònica |
dc.date.accessioned | 2020-08-12T12:59:21Z |
dc.date.available | 2020-08-12T12:59:21Z |
dc.date.issued | 2019-11 |
dc.identifier.citation | Jané Planas MT, Viver Gaspà P, Saltor Jacas M. Manual del responsable de l’autocontrol en l’elaboració i servei de menjar. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2019. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/5179 |
dc.description | Manipulació dels aliments; Higiene alimentària; Pràctiques correctes d’higiene |
dc.description.abstract | Aquest manual, té com objectiu servir de referent per a la formació de les persones responsables de l’autocontrol i la supervisió de la manipulació d’aliments en els establiments d’elaboració/manipulació de menjars preparats per a la venda, subministrament i/o servei directe al públic o a col·lectivitats, tant si es tracta del mateix operador com de persones a les que ha estat delegada aquesta funció. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.title | Manual del responsable de l’autocontrol en l’elaboració i servei de menjar |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |