Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorJané Planas, M. Teresa
dc.contributor.authorViver Gaspà, Paloma
dc.contributor.authorSaltor Jacas, Mònica
dc.date.accessioned2020-08-12T12:59:21Z
dc.date.available2020-08-12T12:59:21Z
dc.date.issued2019-11
dc.identifier.citationJané Planas MT, Viver Gaspà P, Saltor Jacas M. Manual del responsable de l’autocontrol en l’elaboració i servei de menjar. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2019.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/5179
dc.descriptionManipulació dels aliments; Higiene alimentària; Pràctiques correctes d’higiene
dc.description.abstractAquest manual, té com objectiu servir de referent per a la formació de les persones responsables de l’autocontrol i la supervisió de la manipulació d’aliments en els establiments d’elaboració/manipulació de menjars preparats per a la venda, subministrament i/o servei directe al públic o a col·lectivitats, tant si es tracta del mateix operador com de persones a les que ha estat delegada aquesta funció.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.titleManual del responsable de l’autocontrol en l’elaboració i servei de menjar
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple