Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorVizcaino, Esther
dc.contributor.authorCascant, Emma
dc.contributor.authorAdam, Paula
dc.date.accessioned2020-12-07T12:00:21Z
dc.date.available2020-12-07T12:00:21Z
dc.date.issued2020-11
dc.identifier.citationVizcaino E, Cascant E, Adam P. Procés d’avaluació dels projectes de recerca presentats a la convocatòria 2019 de la Fundació La Marató de TV3: malalties minoritàries. Barcelona: Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya; 2020.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/5475
dc.descriptionRecerca; Avaluació; Projectes d'investigació
dc.description.abstractLa Fundació La Marató de TV3 recapta anualment donacions monetàries i les distribueix entre investigadors de centres de recerca, que fan recerca sobre problemes de salut seleccionats, que varien en cada edició. Des de l’any 2001, l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) gestiona el procés d’avaluació dels projectes presentats a les convocatòries d’ajuts a la recerca de la Fundació La Marató de TV3. A més de garantir i facilitar l’avaluació dels projectes, les tasques que desenvolupa l’AQuAS tenen com a objectiu que aquest procés d’avaluació sigui rigorós en la seva valoració metodològica i flexible quant a la seva aplicació, a la vegada que transparent i obert als professionals i a la població, tot avalant la qualitat dels resultats obtinguts. El procés d’avaluació ex-ante dels projectes presentats a la Convocatòria 2019 de la Fundació La Marató de TV3 sobre Malalties Minoritàries ha seguit el procediment utilitzat en convocatòries anteriors, basat en l’avaluació dels projectes per part d'experts internacionals que actuen com a avaluadors. El procés de les convocatòries anteriors es pot consultar a la pàgina web de l’AQuAS. L'objectiu d'aquest document és descriure el procés i els resultats de l’avaluació ex-ante dels projectes de recerca presentats a la Convocatòria 2019 de la Fundació La Marató de TV3 sobre Malalties Minoritàries.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectMedicina - Investigació - Avaluació
dc.subjectMalalties rares - Investigació
dc.subject.meshProgram Evaluation
dc.subject.meshRare Diseases
dc.titleProcés d’avaluació dels projectes de recerca presentats a la convocatòria 2019 de la Fundació La Marató de TV3: malalties minoritàries
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsevaluación de programas
dc.subject.decsenfermedades raras
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple