Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2020-12-21T11:49:44Z
dc.date.available2020-12-21T11:49:44Z
dc.date.issued2020-12
dc.identifier.citationAcsa brief. 2020 nov.-des.
dc.identifier.issn2013-3308
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/5507
dc.descriptionAliments; Riscos emergents; Seguretat alimentària
dc.description.abstractEncefalitis vírica per paparres
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Mesures de seguretat
dc.subjectAliments - Avaluació del risc
dc.subject.meshFood Safety
dc.subject.meshRisk Assessment
dc.titleAcsa brief - 2020, 06-novembre-desembre
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.subject.decsinocuidad de los alimentos
dc.subject.decsevaluación de riesgos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple