dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2021-03-31T11:20:31Z |
dc.date.available | 2021-03-31T11:20:31Z |
dc.date.issued | 2018-10 |
dc.identifier.citation | L'Informe OMS sobre el consum de carn vermella i processada i el càncer. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2018. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/5812 |
dc.description | Agència Internacional d’Investigació sobre el Càncer; Carn vermella; Càncer |
dc.description.abstract | Dossier d’informació rellevant per desenvolupar una tasca pedagògica amb relació a l’informe OMS sobre el consum de carn vermella i processada i el càncer |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Carn - Consum |
dc.subject | Còlon - Càncer - Prevenció |
dc.subject.mesh | Red Meat |
dc.subject.mesh | Colonic Neoplasms |
dc.subject.mesh | /prevention & control |
dc.title | L'Informe OMS sobre el consum de carn vermella i processada i el càncer |
dc.title.alternative | Dossier d'informació rellevant per desenvolupar una tasca pedagògica amb relació a l'Informe OMS sobre el consum de carn vermella i processada i el càncer |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | carne roja |
dc.subject.decs | neoplasias del colon |
dc.subject.decs | /prevención & control |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |