Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2021-03-31T11:20:31Z
dc.date.available2021-03-31T11:20:31Z
dc.date.issued2018-10
dc.identifier.citationL'Informe OMS sobre el consum de carn vermella i processada i el càncer. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2018.
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11351/5812
dc.descriptionInternational Agency for Research on Cancer; Red meat; Cancer
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectCarn - Consum
dc.subjectCòlon - Càncer - Prevenció
dc.subject.meshRed Meat
dc.subject.meshColonic Neoplasms
dc.subject.mesh/prevention & control
dc.titleL'Informe OMS sobre el consum de carn vermella i processada i el càncer
dc.title.alternativeDossier d'informació rellevant per desenvolupar una tasca pedagògica amb relació a l'Informe OMS sobre el consum de carn vermella i processada i el càncer
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decscarne roja
dc.subject.decsneoplasias del colon
dc.subject.decs/prevención & control
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record