Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorCassany-Pou, Salvador
dc.contributor.authorCastellà, Amparo
dc.contributor.authorEscoda, Núria
dc.contributor.authorLópez, Pilar
dc.contributor.authorPontes-García, Caridad
dc.contributor.authorPrat, Alba
dc.contributor.authorPuig, Rita
dc.contributor.authorRoig-Izquierdo, Marta
dc.contributor.authorVidal, Mercè
dc.contributor.authorZara, Corinne
dc.contributor.authorRabanal, Manel
dc.date.accessioned2021-05-05T12:03:22Z
dc.date.available2021-05-05T12:03:22Z
dc.date.issued2021-04-21
dc.identifier.citationCassany S, Castellà A, Escoda N, Fondevilla E, López P, Pontes C, et al. Document de bones pràctiques per al lliurament de proximitat de la Medicació Hospitalària de Dispensació Ambulatòria (MHDA). Barcelona: Servei Català de la Salut; 2021.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/5940
dc.descriptionMedicació Hospitalària de Dispensació Ambulatòria; MHDA; Serveis de Farmàcia Hospitalària; SFH
dc.description.abstractEn el marc de l’estratègia de resposta a l’epidèmia del SARS-CoV-2, es van establir mesures extraordinàries d’accés de determinats col·lectius als medicaments hospitalaris, amb la finalitat de garantir la seguretat i la salut dels pacients que reben tractament amb MHDA. El Servei Català de la Salut ha dictat mesures de caire organitzatiu específiques per a la dispensació de la MHDA en la modalitat no presencial. Cada hospital ha establert el seu propi procediment per tal d’implementar aquesta activitat. Per aquest procés s'ha identificat la necessitat d'aquest document de bones pràctiques per a la implementació d’un procediment de lliurament de proximitat de la MHDA per part dels Serveis de Farmàcia Hospitalària (SFH), així com al compliment de la normativa.
dc.language.isocat
dc.publisherServei Català de la Salut
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectServeis farmacèutics
dc.subjectMedicaments - Administració
dc.subject.meshMedication Systems, Hospital
dc.subject.meshDrugs from the Specialized Component of Pharmaceutical Care
dc.titleDocument de bones pràctiques per al lliurament de proximitat de la Medicació Hospitalària de Dispensació Ambulatòria (MHDA)
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decssistemas hospitalarios de medicación
dc.subject.decsmedicamentos de dispensación hospitalaria
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Cassany S] Servei de Control Farmacèutic i Productes Sanitaris, Sub-direcció General d'Ordenació i Qualitat Sanitàries i Farmacèutiques, Direcció General d'Ordenació i Regulació Sanitària, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Castellà, A, Escoda, N, López P] Divisió Prestacions Farmacèutiques, Àrea Assistencial, Servei Català de la Salut, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Fondevilla E, Puig R, Zara C] Divisió d'Acció Territorial de la Gerència del Medicament, Servei Català de la Salut, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain.[Pontes C] Gerència del Medicament, Àrea Assistencial, Servei Català de la Salut, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Prat A] Divisió Ús racional del medicament, Àrea Assistencial, Servei Català de la Salut, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain.[Rabanal M, Vidal M] Servei d'Ordenació i Qualitat Farmacèutiques, Direcció General d'Ordenació i Regulació Sanitària, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Roig M] Divisió Econòmica del Medicament, Àrea Econòmica, Servei Català de la Salut, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple