Resum
Aquest nou Pla de seguretat alimentària per al període 2012-2016 ha estat elaborat amb la participació de les administracions publiques catalanes que tenen
responsabilitats en seguretat alimentària, així com amb els operadors de la cadena
alimentària, els consumidors i altres parts interessades. Ha de ser el referent estratègic de la
intervenció pública en seguretat alimentària a Catalunya durant els propers cinc
anys. La seva aplicació ha de suposar un nou avenç en la seguretat alimentària a
Catalunya dins d’una dinàmica d’innovació i millora continuada en un àmbit, la
seguretat alimentària, que representa un pilar important de la salut dels ciutadans
i de la imatge i la projecció econòmica del nostre país en els mercats internacionals.
Paraules clau
Seguretat alimentària; Pla estratègic; Política de seguretat alimentària
Citació recomanada
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2012-2016. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2012.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/6133Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: