Resum
El transport d’aliments és una fase més de la cadena alimentària que l’operador ha de considerar per incloure-la dins de la seva anàlisi de perills i evitar que es produeixi alguna contaminació dels productes alimentaris transportats. La responsabilitat de transportar productes segurs en la fase del transport ha de ser compartida entre l’expedidor, el transportista i el receptor. Aquest document és una guia breu per orientar els operadors econòmics encarregats del transport d’aliments en tots els aspectes que han de contribuir a garantir la seguretat dels productes transportats. Amb aquesta publicació es complementa la informació sobre bones pràctiques en la fase de transport que es va iniciar amb el document: Bones pràctiques en el transport de matèries primeres alimentàries a granel a temperatura no regulada.
Paraules clau
Transport d’aliments; Mesures de seguretat; Bones pràctiques
Citació recomanada
Agència Catalana de Seguretat Alimentària. Bones pràctiques d'higiene en el transport d'aliments. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2021.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/6580Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: