Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorEspallargues-Carreras, Mireia
dc.contributor.authorCastell-Abat, Conxa
dc.contributor.authorSalvador-Castell, Gemma
dc.date.accessioned2022-02-15T12:16:06Z
dc.date.available2022-02-15T12:16:06Z
dc.date.issued2021-12
dc.identifier.citationEspallargues Carreras M, Castell Abat C, Salvador Castell G. Nous perfils professionals a l’atenció primària: revisió ràpida. Barcelona: Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya; 2021.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/7019
dc.descriptionRols professionals; Atenció primària; Pla d’enfortiment i transformació
dc.description.abstractEl nou Pla d’enfortiment i transformació de l’AP de salut treballa des de diferents mitjans d’intervenció, un dels quals és el vinculat a professionals. Des d’aquest àmbit d’actuació, es vol enfortir el rol del metge/essa i del infermer/a i maximitzar les competències professionals mitjançant la promoció dels tècnics en cures auxiliars d’infermeria (per donar suport a infermeria en seguiment de pacients, realització de tècniques i promoció de la salut), o a través de la incorporació de nous rols com el de gestor de salut (per donar suport als professionals sanitaris, descarregar-los de tasques administratives, millorar l’experiència del pacient i la satisfacció dels professionals), el de dietista-nutricionista (per ajudar a cobrir les necessitats assistencials de la població i la comunitat en matèria de nutrició i dietètica), així com amb la incorporació d’altres rols (per ex.: el referent de benestar emocional comunitari per ajudar en la prevenció i promoció del benestar emocional de la comunitat).
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectPersonal sanitari
dc.subjectAtenció primària
dc.subject.meshHealth Personnel
dc.subject.mesh/trends
dc.subject.meshPrimary Health Care
dc.titleNous perfils professionals a l’atenció primària: revisió ràpida
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decspersonal sanitario
dc.subject.decs/tendencias
dc.subject.decsatención primaria de la salud
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Espallargues Carreras M] Direcció Científica i de Qualitat, Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. Red de Investigación en Servicios de Salud en Enfermedades Crónicas (REDISSEC), Madrid, Spain. Red de Investigación en Cronicidad, Atención Primaria y Promoción de la Salud (RICAPPS), Madrid, Spain. [Castell Abat C] Servei de Promoció de Vida Saludable i Prevenció de Malalties Cròniques no Transmissibles, Subdirecció de Promoció de la Salut, Agència de Salut Pública de Catalunya, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Salvador Castell G] Subdirecció de Promoció de la Salut, Agència de Salut Pública de Catalunya, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple