Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2022-02-16T08:54:52Z
dc.date.available2022-02-16T08:54:52Z
dc.date.issued2022-01
dc.identifier.citationAcsa brief. 2022 gen.-febr.
dc.identifier.issn2013-3308
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/7022
dc.descriptionAliments; Riscos emergents; Seguretat alimentària
dc.description.abstractLes substàncies perfluoroalquíliques (PFAS): gestió del risc
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Mesures de seguretat
dc.subjectAliments - Avaluació del risc
dc.subject.meshFood Safety
dc.subject.meshRisk Assessment
dc.titleAcsa brief - 2022, 01-gener-febrer
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.subject.decsinocuidad de los alimentos
dc.subject.decsevaluación de riesgos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple