Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorSubdirecció General de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut
dc.date.accessioned2022-02-28T13:18:29Z
dc.date.available2022-02-28T13:18:29Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationSubdirecció General de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut. Sistema de control sanitari dels aliments i establiments alimentaris de Catalunya: programa 2022. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2021.
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11351/7098
dc.descriptionSanitary control of food; Food establishments
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Indústria i comerç - Mesures de seguretat
dc.subjectCatalunya - Política alimentària
dc.subject.meshFood Industry
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshCatalonia
dc.titleSistema de control sanitari dels aliments i establiments alimentaris de Catalunya: programa 2022
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsindustria de alimentos
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decsCataluña
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record