dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Fernández Mateos, Carles |
dc.contributor.author | Ibáñez-Soriano, Raquel |
dc.contributor.author | Salord Osés, Ignacio |
dc.contributor.author | Tomàs Acosta, M Carmen |
dc.contributor.author | Torres Saguès, Olga |
dc.contributor.author | Vendrell-Cedó, Jordi |
dc.date.accessioned | 2022-06-08T11:14:31Z |
dc.date.available | 2022-06-08T11:14:31Z |
dc.date.issued | 2022-05 |
dc.identifier.citation | Fernández Mateos C, Ibáñez Soriano R, Salord Osés I, Tomàs Acosta MC, Torres Saguès O, Vendrell Cedó J. Guia de pràctiques correctes d’higiene per als centres de depuració de mol·luscs. Barcelona: Agència Catalana de Seguerat Alimentària; 2022. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/7645 |
dc.description | Mol·luscs; Guia de pràctiques; Seguretat alimentària |
dc.description.abstract | La guia vol ser una eina per ajudar a aplicar els autocontrols als centres de depuració i d’expedició de MBV amb la finalitat de garantir la qualitat i la seguretat alimentària dels aliments que produïm i donar compliment al que exigeix la normativa vigent.
La guia és un document que ajuda l’operador a implantar l’autocontrol i no l’eximeix de complir les normatives publicades amb posterioritat. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguerat Alimentària |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Mol·luscos |
dc.subject | Aigües residuals - Plantes de tractament - Aspectes higiènics |
dc.subject | Anàlisi de perills i punts de control crític |
dc.subject.mesh | Mollusca |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Fishing Industry |
dc.title | Guia de pràctiques correctes d’higiene per als centres de depuració de mol·luscs |
dc.title.alternative | Guía de prácticas correctas de higiene para los centros de depuración de moluscos |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | Mollusca |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | industria pesquera |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.contributor.authoraffiliation | [Ibáñez Soriano R, Vendrell Cedó J] Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Salord Osés I, Tomàs Acosta MC] Isolab, Sant Carles de la Ràpita, Spain |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |