Resum
Aquesta guia aborda la pràctica de l’espigolament, una acció tradicional actualment revaloritzada, que es du a terme en els camps de conreu sempre amb el permís del productor. Consisteix en la collita a camp del producte excedentari, sembrat totalment o parcialment no collit, així com del producte que no compleix els requisits estètics demandats pel mercat però que és apte per al consum humà i que compleix totes les mesures sanitàries. Aquesta guia pretén impulsar aquesta pràctica i que es dugui a terme
amb garanties per a totes les parts implicades.
Paraules clau
Pràctiques d'higiene; Espigolament; Productes hortofructícoles
Citació recomanada
Batllori Albiol M, Clavaguera Iglesias R, Farrés Jansà M, Ferrer Taverna A. Guia de pràctiques correctes d’higiene en l’espigolament de productes hortofructícoles. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2022.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/8325Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: