Browsing SP - Estudis i informes tècnics by Title
Now showing items 35-54 of 183
-
Efectes de la COVID-19 i el confinament en gent gran de risc: informe de resultats
(Secretaria de Salut Pública, 2021-03) -
Elements traça en els aliments: estudi de dieta total a Catalunya
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-10) -
Envelliment actiu i saludable: la hidratació
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2017-05) -
Epidemiologia i perfil de resistència antibiòtica de Campylobacter jejuni: Catalunya, 2016-2019
(Subdirecció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, 2021-12) -
Epidemiologia i perfil de resistència antibiòtica de Neisseria gonorrhoeae: Catalunya, 2016-2017
(Subdirecció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, 2021-10) -
Epidemiologia i perfil de resistència antibiòtica de Neisseria meningitidis: Catalunya, 2016-2019
(Subdirecció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, 2023-03) -
Epidemiologia i perfil de resistència antibiòtica de salmonel·la no tifòdica i salmonel·la tífica: Catalunya, 2016-2019
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2022-07) -
Erasmus del coneixement
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2018-07-02) -
Erasmus del coneixement II: prova pilot
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-11-22) -
Espècie aviària: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2017-10) -
Espècie bovina: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-10-25) -
Espècie equina: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-07) -
Espècie porcina: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2018-07-02) -
Espècies ovina i cabruna: manual per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2011-12) -
Estudi de dieta total de iode i contribució de la llet en l’exposició de la població catalana, 2015
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2016-04) -
Estudi sobre indicadors de mort a escorxadors catalans
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-11) -
Exposició a dioxines, furans i bifenils policlorats pel consum de peix i marisc a Catalunya. Avaluació del risc per als consumidors: exposició a dioxines i PCB pel consum de peix a Catalunya 2012
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2016-03) -
La festa del Sacrifici a Catalunya: descripció i normativa sanitària
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-07) -
Formació de formadors en hidratació activa i saludable
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2018-07-02) -
Guia de les pràctiques correctes d’higiene: peixateries
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-12)