Visualitzant SP - Estudis i informes tècnics per títol
Ara mostrant els elements 7-26 d 196
-
Anàlisi de la sensibilitat als antimicrobians d’Enterococcus faecalis i Enterococcus faecium: Catalunya, 2016-2022
(Subdirecció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, 2023-12) -
Anàlisi de la sensibilitat als antimicrobians d’Streptococcus pyogenes i Streptococcus agalactiae causants de malaltia invasiva: Catalunya, 2016-2021
(Subdirecció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, 2023-11) -
Anàlisi de la situació de la salut: Àrea Bàsica de Salut Reus 4; Horts de Miró
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023-03) -
Anàlisi del perfil de resistència als antimicrobians dels microorganismes estretament associats a les infeccions relacionades amb l’assistència sanitària: Catalunya, 2016-2019
(Subdirecció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, 2023-01) -
Aplicant el PINSAP a nivell territorial
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2018-06-26) -
Una aproximació, des de la perspectiva de gènere, als discursos sobre el consum de drogues de la població adolescent
(Subdirecció General de Drogodependències, 2021-12) -
ASPCAT: qui som? què fem?
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-11-22) -
L'atenció a les dones en situació de violència masclista i consum problemàtic de substàncies i/o problemes de salut mental des dels recursos especialitzats (VM, XAD, SM): informe de diagnosi
(Subdirecció General de Drogodependències, 2020-03) -
Avaluació de l'ús de monòxid de carboni en carn
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014-08-01) -
Avaluació de l’impacte econòmic de deu anys de polítiques de segureta viària a Catalunya
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-01) -
Avaluació de l’impacte econòmic de deu anys de polítiques de seguretat viària a Catalunya
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-01) -
Avaluació del risc de la detecció de residus de sulfatiazole (1,4µg/kg) en mel
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014-05-30) -
Avaluació del risc de la presència de residus de cloramfenicol en concentracions inferiors al MRPL en els aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2013-10-11) -
Avaluació del risc de l’exposició al iode pel consum de llet de vaca
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2015-03-20) -
Avaluació dels auxiliars oficials d'inspecció veterinària a escorxadors d'ungulats domèstics
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2011-07) -
Avenços tecnològics aplicats a la inspecció
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2017-05) -
Bases per a la promoció de l'envelliment actiu i saludable
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2014-05) -
BeTrAD: un mejor tratamiento para personas consumidoras de drogas que envejecen
(Agència de Salut Pública de CatalunyaSubdirección General de Drogodependencias Fundación Salud y Comunidad (FSC), 2018-11) -
El binomi temps/temperatura en la indústria alimentària
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015) -
Caça major i triquina: guia d'inspecció de carn de caça major i manual de laboratori de triquina
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023-06-09)