Visualitzant SP - Estudis i informes tècnics per títol
Ara mostrant els elements 69-88 d 197
-
Estudi de dieta total de iode i contribució de la llet en l’exposició de la població catalana, 2015
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2016-04) -
Estudi sobre indicadors de mort a escorxadors catalans
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-11) -
Exposició a dioxines, furans i bifenils policlorats pel consum de peix i marisc a Catalunya. Avaluació del risc per als consumidors: exposició a dioxines i PCB pel consum de peix a Catalunya 2012
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2016-03) -
Factors de risc cardiogènics, cardiotòxics i cardioprotectors a les organitzacions
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2017-05) -
La festa del Sacrifici a Catalunya: descripció i normativa sanitària
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-07) -
Formació de formadors en hidratació activa i saludable
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2018-07-02) -
Guia breu per al control de Listeria monocytogenes en la industria alimentària
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015) -
Guia de les pràctiques correctes d’higiene: peixateries
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-12) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene a les explotacions lleteres de bestiar boví
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene en pastisseria
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-10) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a escoxadors de conills de Catalunya
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2014-11) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a explotacions avícoles de producció de carn de pollastre, gall dindi i altres aus
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2011) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions avícoles de ponedores criades a l'aire lliure
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-04) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions avícoles de ponedores criades a terra
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-04) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions avícoles de ponedores criades en gàbies
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-01) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions avícoles de reproductores i incubació
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2011) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a petits establiments del sector lacti
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-10) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per al sector flequer
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2012-12) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene específica per a la cuina al buit
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2012-09) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a establiments elaboradors i comercialitzadors de complements alimentosos
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-05)