Browsing SP - Estudis i informes tècnics by Issue Date
Now showing items 21-40 of 208
-
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les explotacions d’equí de carn
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2012-09) -
Plaguicides COP, avaluació de l’exposició de la població
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2012-11) -
Què volem dir quan parlem d’intolerància a la lactosa?
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2012-11) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per al sector flequer
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2012-12) -
Vigilància epidemiològica del Protocol de cribratge i diagnòstic de la malaltia de Chagas en dones embarassades llatinoamericanes i en els seus nadons: informe anual 2010
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2012-12) -
Informe de revisió del programa de cribratge neonatal de metabolopaties congènites a Catalunya: antecedents i proposta d'ampliació
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-01) -
Avaluació de l’impacte econòmic de deu anys de polítiques de segureta viària a Catalunya
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-01) -
Avaluació de l’impacte econòmic de deu anys de polítiques de seguretat viària a Catalunya
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-01) -
Pla de salut afectiva i sexual (PSAS): promoció i prevenció en la infància i l'adolescència, amb especial èmfasi en la població vulnerable
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-02) -
Informe sobre l'avaluació del risc per la utilització de nitrits i nitrats en productes de la pesca frescos
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-04-22) -
La vacunació contra el virus del papil·loma humà (VPH) a Catalunya: Actualització 2013
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-05) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a establiments elaboradors i comercialitzadors de complements alimentosos
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-05) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene en pastisseria
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-10) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a petits establiments del sector lacti
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-10) -
La seguretat alimentària en l'aigua envasada
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-10) -
Avaluació del risc de la presència de residus de cloramfenicol en concentracions inferiors al MRPL en els aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2013-10-11) -
Informe tècnic sobre la presència de residus de substàncies naturals amb efecte anabolitzant en els aliments d'origen animal
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2013-10-18) -
Criteris per a l'avaluació de la gestió dels risc de contaminació per micotoxines a la indústria alimentària
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-11) -
La seguretat de la cafeïna en l'alimentació
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2013-12-04) -
Informe sobre les condicions d'emmagatzematge del sèrum làctic per a l'alimentació animal en explotacions ramaderes
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2014-02)