Browsing by Subject
Ara mostrant els elements 1-20 d 31
-
Avaluació del risc de l’exposició al iode pel consum de llet de vaca
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2015-03-20) -
Document marc sobre la flexibilitat en l'aplicació dels reglaments d'higiene als establiments alimentaris de Catalunya
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2014-07-16) -
Educació en higiene alimentària a les escoles: tallers escolars i enquestes de satisfacció
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2014-04) -
Establim contacte: guia plàstica de contacte amb tacte
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023-06-09) -
Estudi de dieta total de iode i contribució de la llet en l’exposició de la població catalana, 2015
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2016-04) -
Guia de les pràctiques correctes d’higiene: peixateries
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-12) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene a les explotacions lleteres de bestiar boví
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene en pastisseria
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-10) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a escoxadors de conills de Catalunya
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2014-11) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a explotacions avícoles de producció de carn de pollastre, gall dindi i altres aus
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2011) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions avícoles de ponedores criades a l'aire lliure
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-04) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions avícoles de ponedores criades a terra
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-04) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions avícoles de ponedores criades en gàbies
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-01) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions avícoles de reproductores i incubació
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2011) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a petits establiments del sector lacti
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-10) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per al sector flequer
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2012-12) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene específica per a la cuina al buit
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2012-09) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a establiments elaboradors i comercialitzadors de complements alimentosos
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-05) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les barques de pesca
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-09) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les explotacions d’equí de carn
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2012-09)