Cerca
Estudi sobre indicadors de mort a escorxadors catalans
(2015-11)
L’anterior treball de la Comunitat de Pràctica (CoP) de Benestar Animal va avaluar el compliment del Reglament (CE) 1099/2009, relatiu a la protecció dels animals en el moment de la matança, mitjançant una enquesta adreçada ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a vegetals i derivats, frescos, pelats, trossejats o envasats
(2015-08)
Guia que neix arran dels canvis de consum de la població; productes bàsics com són les fruites i les hortalisses han evolucionat per adaptar-se a la demanda dels clients, una demanda cada cop més generalitzada i amb noves ...
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a explotacions avícoles de producció de carn de pollastre, gall dindi i altres aus
(2011)
La GPCH de pollastres d’engreix esdevé el document de referència per a tot aquest sector avícola de Catalunya, tant per a les empreses i explotacions com per a qui n’ha de dur a terme el control oficial.
Guia per a la venda de proximitat dels productes agroalimentaris
(2014-09)
Aquesta guia fa referència als requisits d’higiene i autocontrol que cal seguir per dur a
terme la venda d’aliments amb garanties de salut per al consumidor final.
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a escoxadors de conills de Catalunya
(2014-11)
L'Associació d'escorxadors d'aus i conills de Catalunya (ASSOCAT) ha promogut i impulsat l'elaboració d'aquesta guia de pràctiques correctes al sector d'escorxadors de conills amb la intenció de proporcionar a les empreses ...
Epidemiologia i perfil de resistència antibiòtica de Neisseria meningitidis: Catalunya, 2016-2019
(2023-03)
Aquest informe té com a objectiu analitzar les característiques epidemiològiques dels casos confirmats de N. meningitidis i analitzar la sensibilitat antimicrobiana dels casos declarats a l’SNMC durant els anys 2016 – 2019.
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions avícoles de reproductores i incubació
(2011)
Aquesta guia és el document de referència per a tot el sector avícola de gallines de posta de Catalunya, tant per a les empreses i explotacions com per a qui ha de fer-ne el control oficial.
Guia per a la gestió dels al·lèrgens i el gluten a la indústria alimentària
(2009-06)
Aquesta guia proporciona una caixa d’eines per ajudar els establiments a incorporar
la gestió dels al·lèrgens alimentaris i del gluten en el seu pla d’autocontrols, avaluar
els riscos de la contaminació encreuada d’un ...
Malaltia invasiva per Listeria monocytogenes a Catalunya, 2015 – 2021
(2023-01)
L’objectiu d’aquest informe és descriure l’epidemiologia dels casos confirmats de listeriosi invasiva declarats en el sistema de notificació microbiològica de Catalunya (SNMC) de la Subdirecció General de Vigilància i ...