SP - Estudis i informes tècnics: Recent submissions
Ara mostrant els elements 6-10 d 197
-
Informe sobre la situació epidemiològica de la tos ferina a Catalunya: període 2014-2024
(Subdirecció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, 2024-03-27) -
Posicionament de la taula de diàleg per a la prevenció dels trastorns de conducta alimentària sobre la pràctica de prendre mesures antropomètriques als infants i adolescents als centres educatius
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023-12-01) -
Educació en higiene alimentària a les escoles: tallers escolars i enquestes de satisfacció
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2014-04) -
Tallers de salut alimentària a les escoles i formació de formadors
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-11-22) -
El binomi temps/temperatura en la indústria alimentària
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015)