dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2023-06-19T10:06:39Z |
dc.date.available | 2023-06-19T10:06:39Z |
dc.date.issued | 2023-05 |
dc.identifier.citation | Anàlegs carnis de base vegetal comercialitzats a Catalunya: avaluació del perfil nutricional. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2023. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/9797 |
dc.description | Meat analogues; Vegetable diet; Nutritional analysis |
dc.description.abstract | In this research, an evaluation was carried out of the nutritional composition of plant-base
meat analogues available in the Catalan market in comparison with animal-based derivatives of similar categories. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Nutrició - Investigació |
dc.subject | Carn - Substituts |
dc.subject | Veganisme |
dc.subject.mesh | Feeding Behavior |
dc.subject.mesh | Diet, Vegetarian |
dc.subject.mesh | Diet, Vegan |
dc.title | Anàlegs carnis de base vegetal comercialitzats a Catalunya: avaluació del perfil nutricional |
dc.title.alternative | Análogos cárnicos de base vegetal comercializados en Cataluña: evaluación del perfil nutricional |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | conducta alimentaria |
dc.subject.decs | dieta vegetariana |
dc.subject.decs | dieta vegana |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |