Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2023-06-19T10:06:39Z
dc.date.available2023-06-19T10:06:39Z
dc.date.issued2023-05
dc.identifier.citationAnàlegs carnis de base vegetal comercialitzats a Catalunya: avaluació del perfil nutricional. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2023.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/9797
dc.descriptionMeat analogues; Vegetable diet; Nutritional analysis
dc.description.abstractIn this research, an evaluation was carried out of the nutritional composition of plant-base meat analogues available in the Catalan market in comparison with animal-based derivatives of similar categories.
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectNutrició - Investigació
dc.subjectCarn - Substituts
dc.subjectVeganisme
dc.subject.meshFeeding Behavior
dc.subject.meshDiet, Vegetarian
dc.subject.meshDiet, Vegan
dc.titleAnàlegs carnis de base vegetal comercialitzats a Catalunya: avaluació del perfil nutricional
dc.title.alternativeAnálogos cárnicos de base vegetal comercializados en Cataluña: evaluación del perfil nutricional
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsconducta alimentaria
dc.subject.decsdieta vegetariana
dc.subject.decsdieta vegana
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record