dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2023-06-20T08:52:32Z |
dc.date.available | 2023-06-20T07:41:11Z |
dc.date.available | 2023-06-20T08:05:07Z |
dc.date.available | 2023-06-20T08:52:32Z |
dc.date.issued | 2022-01-13 |
dc.identifier.citation | Mesures d’higiene per al sector de la restauració: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2022. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/9809.3 |
dc.description | Coronavirus SARS-CoV-2; 2019-nCoV; COVID-19; Catering; Hygiene measures; Cleaning; Disinfection; Containment measures |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | COVID-19 (Malaltia) - Prevenció |
dc.subject | Aliments - Neteja |
dc.subject | Restauració (Gastronomia) - Mesures de seguretat |
dc.subject.mesh | Coronavirus Infections |
dc.subject.mesh | /prevention & control |
dc.subject.mesh | Security Measures |
dc.subject.mesh | Restaurants |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.title | Mesures d’higiene per al sector de la restauració: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19 |
dc.title.alternative | Medidas de higiene para el sector de la restauración: medidas para la contención de la transmisión de la COVID-19 [versió 1: 22/05/2020. No és l’última actualització] |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | infecciones por Coronavirus |
dc.subject.decs | /prevención & control |
dc.subject.decs | medidas de seguridad |
dc.subject.decs | restaurantes |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |