Notice

This is not the latest version of this item. The latest version can be found at: https://scientiasalut.gencat.cat/handle/11351/9809.3

Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2023-06-20T07:41:11Z
dc.date.available2023-06-20T07:41:11Z
dc.date.issued2020-05-22
dc.identifier.citationMesures d’higiene per al sector de la restauració: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2020.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/9809
dc.descriptionCoronavirus SARS-CoV-2; 2019-nCoV; COVID-19; Catering; Hygiene measures; Cleaning; Disinfection; Containment measures
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectCOVID-19 (Malaltia) - Prevenció
dc.subjectAliments - Neteja
dc.subjectRestauració (Gastronomia) - Mesures de seguretat
dc.subject.meshCoronavirus Infections
dc.subject.mesh/prevention & control
dc.subject.meshSecurity Measures
dc.subject.meshRestaurants
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.titleMesures d’higiene per al sector de la restauració: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19
dc.title.alternativeMedidas de higiene para el sector de la restauración: medidas para la contención de la transmisión de la COVID-19 [versió 1: 22/05/2020. No és l’última actualització]
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsinfecciones por Coronavirus
dc.subject.decs/prevención & control
dc.subject.decsmedidas de seguridad
dc.subject.decsrestaurantes
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

VersionItemDateSummary

*Selected version