dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2023-06-22T07:10:28Z |
dc.date.available | 2023-06-22T06:57:09Z |
dc.date.available | 2023-06-22T07:10:28Z |
dc.date.issued | 2020-05-27 |
dc.identifier.citation | Recomanacions d’higiene per a empreses alimentàries: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2020. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/9849.2 |
dc.description | Coronavirus SARS-CoV-2; 2019-nCoV; COVID-19; Hygiene standards; Food handling; Containment measures |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | COVID-19 (Malaltia) - Prevenció |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject | Mans - Cura i higiene |
dc.subject.mesh | Coronavirus Infections |
dc.subject.mesh | Security Measures |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Hand Disinfection |
dc.subject.mesh | Food Handling |
dc.title | Recomanacions d’higiene per a empreses alimentàries: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19 |
dc.title.alternative | Recomendaciones de higiene para empresas alimentarias: medidas para la contención de la transmisión de COVID-19 |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | infecciones por Coronavirus |
dc.subject.decs | medidas de seguridad |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | desinfección de las manos |
dc.subject.decs | manipulación de alimentos |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |