Generalitat de Catalunya

Repositori Scientia Dipòsit d'Informació Digital del Departament de Salut

Com participar-hi?


La gestió del repositori institucional Scientia, Dipòsit d’Informació Digital del Departament de Salut, correspon a la Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya del Departament de Salut.

El dipòsit de continguts a Scientia, Dipòsit d’Informació Digital del Departament de Salut, està subjecte a la subscripció, amb caràcter previ, del corresponent acord de participació o conveni de col·laboració entre l’òrgan competent del Departament de Salut i l’entitat o centre del sistema sanitari públic de Catalunya.

Si sou una entitat o un centre que forma part del sistema sanitari públic de Catalunya i voleu dipositar la documentació que produïu a Scientia, contacteu amb la Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya per correu electrònic, scientia.salut@gencat.cat, o per telèfon, 93 227 29 39.

En el cas que vulgueu dipositar algun document i la vostra institució participa a Scientia , us podeu adreçar a la persona responsable de Scientia de la vostra institució. Per consultar les institucions participants i el seu contacte ho podeu fer des de la pàgina principal de Scientia (http://scientiasalut.gencat.cat) i entrar a la institució participant que us interessi. Per qualsevol dubte podeu adreçar-vos a la Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya per correu electrònic: scientia.salut@gencat.cat.