Guia per a gestionar correctament els aliments que contenen al·lèrgens en el sector de la restauració i comerç al detall
Resum
Introducció: aquesta guia s'ha elaborat amb la intenció que sigui pràctica i ajudi a
millorar la seguretat en la gestió d’aliments que poden contenir al·lèrgens. Objectiu:
Disposar d’un document informatiu amb eines per treballar amb seguretat. Material
i mètode: s'ha adaptat la Guia per gestionar correctament els aliments en centres
educatius i altres menjadors socials per a persones amb al·lèrgies i/o intoleràncies
i/o malaltia celíaca. Conclusions: resulta una guia amb propostes de bones
pràctiques i protocols per gestionar el risc que poden suposar els al·lèrgens amb la
finalitat de proporcionar aliments segurs.
Paraules clau
Al·lèrgia alimentària; Intolerància alimentària; Malaltia celíaca; Menjars
Citació recomanada
Guerrero López A, Albarracin Medina MG, Balart de los Inocentes E, Borràs Martorell M, Figuera Albet N, Fornas Andreu O, et al. Guia per a gestionar correctament els aliments que contenen al·lèrgens en el sector de la restauració i comerç al detall. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2019. (Gestió del Coneixement; 2018-2019).
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/10057Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: