Enviaments recents
-
Clau d’interpretació del protocol de classificació d’establiments alimentaris segons el risc
(Secretaria de Salut Pública, 2024-02-01) -
Criteris de no assistència de l’alumnat a l’escola o la llar d’infants durant un període de temps determinat a causa de malalties transmissibles
(Subdirecció General de Vigilància i Resposta a Emergències en Salut Pública, 2023-12) -
Guia per gestionar correctament els aliments en centres educatius i altres menjadors socials per a persones amb al·lèrgies, intoleràncies alimentàries i/o malaltia celíaca
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2017-05) -
Actuacions enfront de malalties infeccioses en les persones migrants que arriben a Catalunya
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023-10) -
Recomanacions per a la prevenció i el control de xinxes en centres sanitaris, residències de gent gran i altres establiments socials
(Subdirecció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, 2023-11)