Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2023-08-08T09:36:38Z
dc.date.available2023-08-08T09:36:38Z
dc.date.issued2023-06-29
dc.identifier.citationEstratègia pel canvi dels menús cap a una major sostenibilitat. Comunicació presentada a: VII Jornada PReME: estratègies d'èxit per a un menú més saludable i sostenible. 2023 juny 29; Sant Fruitós de Bages.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/10064
dc.descriptionHealthy menu; Schools; Sustainability
dc.language.isocat
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectMenjadors escolars - Planificació
dc.subjectHàbits alimentaris - Infants
dc.subjectDesenvolupament sostenible
dc.subject.meshSchools
dc.subject.meshMenu Planning
dc.subject.meshSustainable Development
dc.titleEstratègia pel canvi dels menús cap a una major sostenibilitat
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObject
dc.subject.decsescuelas
dc.subject.decsplanificación del menú
dc.subject.decsdesarrollo sostenible
dc.relation.conferencenameVII Jornada PReME: estratègies d'èxit per a un menú més saludable i sostenible
dc.relation.conferencedate2023-06-29
dc.relation.conferenceplaceSant Fruitós de Bages
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record