dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2023-08-08T09:36:38Z |
dc.date.available | 2023-08-08T09:36:38Z |
dc.date.issued | 2023-06-29 |
dc.identifier.citation | Estratègia pel canvi dels menús cap a una major sostenibilitat. Comunicació presentada a: VII Jornada PReME: estratègies d'èxit per a un menú més saludable i sostenible. 2023 juny 29; Sant Fruitós de Bages. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/10064 |
dc.description | Healthy menu; Schools; Sustainability |
dc.language.iso | cat |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Menjadors escolars - Planificació |
dc.subject | Hàbits alimentaris - Infants |
dc.subject | Desenvolupament sostenible |
dc.subject.mesh | Schools |
dc.subject.mesh | Menu Planning |
dc.subject.mesh | Sustainable Development |
dc.title | Estratègia pel canvi dels menús cap a una major sostenibilitat |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |
dc.subject.decs | escuelas |
dc.subject.decs | planificación del menú |
dc.subject.decs | desarrollo sostenible |
dc.relation.conferencename | VII Jornada PReME: estratègies d'èxit per a un menú més saludable i sostenible |
dc.relation.conferencedate | 2023-06-29 |
dc.relation.conferenceplace | Sant Fruitós de Bages |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |