Notice
This is not the latest version of this item. The latest version can be found at: https://scientiasalut.gencat.cat/handle/11351/1042.2
Guia per a la venda de proximitat dels productes agroalimentaris
| dc.contributor | Departament de Salut |
| dc.contributor.author | Vàzquez, Lídia |
| dc.date.accessioned | 2015-01-08T11:46:39Z |
| dc.date.available | 2015-01-08T11:46:39Z |
| dc.date.issued | 2014-09 |
| dc.identifier.citation | Guia per a la venda de proximitat dels productes agroalimentaris. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2014. |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1042 |
| dc.language.iso | cat |
| dc.language.iso | spa |
| dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
| dc.relation.isversionof | 2a ed. |
| dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
| dc.source | Scientia |
| dc.subject | Productes agrícoles - Aspectes higiènics |
| dc.subject | Anàlisi de perills i punts de control crític |
| dc.subject | Aliments - Manipulació |
| dc.subject.mesh | Hazard Analysis and Critical Control Points |
| dc.subject.mesh | Food Hygiene |
| dc.subject.mesh | Crops, Agricultural |
| dc.title | Guia per a la venda de proximitat dels productes agroalimentaris |
| dc.title.alternative | Guía para la venta de proximidad de los productos agroalimentarios |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
| dc.identifier.dl | B. 24037-2013 |
| dc.subject.decs | análisis de peligros y puntos de control críticos |
| dc.subject.decs | higiene alimentaria |
| dc.subject.decs | cosechas agrícolas |
| dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
| dc.audience | Professionals |
| dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |





