| dc.contributor | Departament de Salut |
| dc.contributor.author | Gonzalez-Cateura, Alexandra |
| dc.contributor.author | Ramon-Romagosa, Joan |
| dc.contributor.author | Garcia-Montejo, Gemma |
| dc.contributor.author | Lee-Yun, Nuri |
| dc.contributor.author | Vendrell-Cedó, Jordi |
| dc.date.accessioned | 2023-10-26T07:07:02Z |
| dc.date.available | 2023-10-26T07:07:02Z |
| dc.date.issued | 2023-06-09 |
| dc.identifier.citation | Vendrell Cedó J, Gonzalez Cateura A, Ramon Romagosa J, Garcia Montejo G, Lee Yun N. Espècie cunícola: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2023. (Gestió del Coneixement; 2022-2023). |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/10520 |
| dc.description | Escorxador; Conills; Control oficial; Veterinària |
| dc.description.abstract | Aquesta comunitat de pràctica (CoP) presenta una sèrie de fitxes amb les principals patologies que els veterinaris oficials d’escorxador es troben habitualment en la inspecció de carn de conill a Catalunya. Es descriu succintament la patologia, el diagnòstic diferencial, el dictamen amb el suport normatiu corresponent, si s’ha de declarar oficialment la malaltia i si escau tenir un suport analític. S’adjunten fotografies per il·lustrar la patologia i el seu dictamen. S’adjunta també un atles anatòmic i un apartat de descripció macroscòpica de les lesions per millorar la nomenclatura i la precisió en les especificacions a l’hora de remetre mostres i caracteritzar les troballes. Igualment, es presenten algunes dades productives de l’espècie i de censos per poder analitzar el context dels escorxadors de conills |
| dc.format.mimetype | pdf |
| dc.language.iso | cat |
| dc.language.iso | spa |
| dc.publisher | Agència de Salut Pública de Catalunya |
| dc.relation.ispartofseries | Gestió del Coneixement;2022-2023 |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/ |
| dc.source | Scientia |
| dc.subject | Carn de conill - Inspecció |
| dc.subject | Escorxadors |
| dc.subject.mesh | Meat |
| dc.subject.mesh | Rabbits |
| dc.subject.mesh | Food Inspection |
| dc.subject.mesh | Abattoirs |
| dc.title | Espècie cunícola: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques |
| dc.title.alternative | Especie cunícola: manual lesional de apoyo para el dictamen de carnes frescas |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
| dc.identifier.doi | 10.62727/DSalut.ASPC/10520 |
| dc.subject.decs | carne |
| dc.subject.decs | conejos |
| dc.subject.decs | inspección alimentaria |
| dc.subject.decs | mataderos |
| dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
| dc.audience | Professionals |
| dc.contributor.authoraffiliation | [Vendrell Cedó J] Servei de Salut Pública a les Terres de l’Ebre, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Tortosa, Spain. [Gonzalez Cateura A] Servei de Salut Pública al Vallès Oriental, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Ramon Romagosa J] Servei de Salut Pública al Camp de Tarragona, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Tarragona, Spain. [Garcia Montejo G, Lee Yun N] Servei de Salut Pública a l’Anoia, Bages, Berguedà i Solsonès, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Manresa, Spain |
| dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |