Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorGonzalez-Cateura, Alexandra
dc.contributor.authorRamon-Romagosa, Joan
dc.contributor.authorGarcia-Montejo, Gemma
dc.contributor.authorLee-Yun, Nuri
dc.contributor.authorVendrell-Cedó, Jordi
dc.date.accessioned2023-10-26T07:07:02Z
dc.date.available2023-10-26T07:07:02Z
dc.date.issued2023-06-09
dc.identifier.citationVendrell Cedó J, Gonzalez Cateura A, Ramon Romagosa J, Garcia Montejo G, Lee Yun N. Espècie cunícola: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2023. (Gestió del Coneixement; 2022-2023).
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/10520
dc.descriptionEscorxador; Conills; Control oficial; Veterinària
dc.description.abstractAquesta comunitat de pràctica (CoP) presenta una sèrie de fitxes amb les principals patologies que els veterinaris oficials d’escorxador es troben habitualment en la inspecció de carn de conill a Catalunya. Es descriu succintament la patologia, el diagnòstic diferencial, el dictamen amb el suport normatiu corresponent, si s’ha de declarar oficialment la malaltia i si escau tenir un suport analític. S’adjunten fotografies per il·lustrar la patologia i el seu dictamen. S’adjunta també un atles anatòmic i un apartat de descripció macroscòpica de les lesions per millorar la nomenclatura i la precisió en les especificacions a l’hora de remetre mostres i caracteritzar les troballes. Igualment, es presenten algunes dades productives de l’espècie i de censos per poder analitzar el context dels escorxadors de conills
dc.format.mimetypepdf
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.relation.ispartofseriesGestió del Coneixement;2022-2023
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectCarn de conill - Inspecció
dc.subjectEscorxadors
dc.subject.meshMeat
dc.subject.meshRabbits
dc.subject.meshFood Inspection
dc.subject.meshAbattoirs
dc.titleEspècie cunícola: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
dc.title.alternativeEspecie cunícola: manual lesional de apoyo para el dictamen de carnes frescas
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.doi10.62727/DSalut.ASPC/10520
dc.subject.decscarne
dc.subject.decsconejos
dc.subject.decsinspección alimentaria
dc.subject.decsmataderos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Vendrell Cedó J] Servei de Salut Pública a les Terres de l’Ebre, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Tortosa, Spain. [Gonzalez Cateura A] Servei de Salut Pública al Vallès Oriental, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Ramon Romagosa J] Servei de Salut Pública al Camp de Tarragona, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Tarragona, Spain. [Garcia Montejo G, Lee Yun N] Servei de Salut Pública a l’Anoia, Bages, Berguedà i Solsonès, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Manresa, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Portada del document
Portada del document

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple