Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorDe-Miquel-Sagnier, Juan Marcos
dc.contributor.authorCasadesús, Francesc
dc.contributor.authorDel-Campo-Sabán, Montserrat
dc.contributor.authorEscajedo San-Epifanio, Leire
dc.contributor.authorGay-Garcia, Carmen
dc.contributor.authorJiménez Sánchez-Arevalo, Judit
dc.contributor.authorLuque Baños, Ramon
dc.contributor.authorMas-Mayor, Lluïsa
dc.contributor.authorRigau Planella, Blanca
dc.contributor.authorRoyo-Santiago, Àngel
dc.contributor.authorRustullet-Ferres, Rosa M.
dc.contributor.authorTolosa-Santiveri, M. Jesús
dc.contributor.authorSaiz Ruiz, Álvaro
dc.date.accessioned2024-01-16T07:49:12Z
dc.date.available2024-01-16T07:49:12Z
dc.date.issued2017-05
dc.identifier.citationDe Miquel Sagnier JM, Casadesús Puigoriol F, Del Campo Saban M, Escajedo San Epifanio L, Gay Garcia C, Jimenez Sanchez-Arevalo J, et al. Recomanacions sanitàries per al projecte Nevera Solidària. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2017. (Gestió del Coneixement; 2016-2017).
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/10863
dc.descriptionFood safety; Food waste; Solidarity refrigerator
dc.description.abstractThis work is carried out by a community of practice (CoP) that learned about the experience of the "Solidarity Refrigerator" created by the Basque association Galdakaoko Boluntarioen Gizarte Elkartea (GBGE). It has a first part that explains the principles of the "Solidarity Refrigerator" and the steps to follow to implement it. In a second block, there are health recommendations aimed at people who put food in the refrigerator, those who take it, and the entities or individuals who have joined the Network of Solidarity Refrigerators. It has a triple purpose: 1-Fight against food waste. 2-Raise awareness about the value of food. 3-Preserve the dignity of refrigerator users
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.relation.ispartofseriesGestió del Coneixement;2016-2017
dc.rightsAttribution 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectMalbaratament d'aliments - Prevenció
dc.subject.meshFood Wastefulness
dc.titleRecomanacions sanitàries per al projecte Nevera Solidària
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsdesperdicio de alimentos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.audienceCiutadania
dc.contributor.authoraffiliation[De Miquel Sagnier JM, Del Campo Saban M, Gay Garcia C, Tolosa Santiveri T] Subdirecció Regional a Barcelona, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Casadesús Puigoriol F] Subdirecció Regional a Lleida i Alt Pirineu i Aran, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Lleida, Spain. [Escajedo San Epifanio L] Facultat de Dret, Universitat del País Basc, Spain. [Jimenez Sanchez-Arevalo J] Ajuntament de Castellbisbal, Spain. [Luque Baños R] F. Roca S.L., Barcelona, Spain. [Mas Mayor LL] Subdirecció Regional a la Catalunya Central, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Manresa, Spain. [Rigau Pellissa B, Royo Santiago A] Subdirecció Regional al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Tarragona, Spain. [Rustullet Ferrés RM] Subdirecció Regional a Girona, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Girona, Spain. [Saiz Ruiz A] Associació Galdakaoko Boluntarioen Gizarte Elkartea (GBGE), Galdakao, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record