Resum
L’objectiu d’aquesta guia és disposar d’una eina útil per als ramaders, que els faciliti
complir la normativa existent i alhora disposar d’unes pautes generals de maneig,
benestar i producció per garantir la qualitat i homogeneïtat en els sistemes productius
primaris i per assegurar el control essencial i la millora continuada de les explotacions
ramaderes de bestiar equí d’aptitud càrnia.
Paraules clau
Requisits d’higiene; Seguretat alimentària; Sector equí de carn; Hygiene requirements; Food safey; Horse meat sector; Requisitos de higiene; Seguridad alimentaria; Sector equino de carne
Citació recomanada
Pastoret-Navarro G, Rota-Cano M, Farré-Domech F, Boleda-Montpart M, Casas-Riera P. Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les explotacions d’equí de carn. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2012.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/1164Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: