Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2025-08-19T12:24:28Z
dc.date.available2025-08-19T12:24:28Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.citationL'oli com a notícia. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2008. (Monogràfics SAM).
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11351/13544
dc.descriptionPublic communication; Media; Food safety
dc.description.abstractThis document contains a summary of the presentation day of the SAM Report, Food Safety and the Media, held on 13 October 2008 at the Journalists' Association of Catalonia. It is aimed at the media, professionals in the sector and the public, and addresses issues such as food-borne diseases, microbiological, chemical and nutritional risks, as well as good practices in the handling and consumption of food.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.publisherUniversitat Pompeu Fabra. Observatori de la Comunicació Científica
dc.relation.ispartofseriesMonogràfics SAM;1
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectSeguretat alimentària
dc.subjectSalut en els mitjans de comunicació de massa
dc.subjectMitjans de comunicació de massa
dc.subject.meshFood and Nutrition Security
dc.subject.meshMass Media
dc.titleL'oli com a notícia
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsseguridad alimentaria y nutricional
dc.subject.decsmedios de comunicación de masas
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record