| dc.contributor | Departament de Salut |
| dc.date.accessioned | 2025-08-19T12:24:28Z |
| dc.date.available | 2025-08-19T12:24:28Z |
| dc.date.issued | 2008 |
| dc.identifier.citation | L'oli com a notícia. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2008. (Monogràfics SAM). |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11351/13544 |
| dc.description | Comunicació pública; Mitjans de comunicació; Seguretat alimentària |
| dc.description.abstract | Aquest document recull un resum de la jornada de presentació de l’Informe SAM, Seguretat Alimentària i Mitjans de Comunicació, celebrada el 13 d’octubre del 2008 al Col·legi de Periodistes de Catalunya. És dirigit als mitjans de comunicació, professionals del sector i el públic general, i s'aborden qüestions com les malalties transmeses pels aliments, els riscos microbiològics, químics i nutricionals, així com les bones pràctiques en la manipulació i consum d’aliments. |
| dc.language.iso | cat |
| dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
| dc.publisher | Universitat Pompeu Fabra. Observatori de la Comunicació Científica |
| dc.relation.ispartofseries | Monogràfics SAM;1 |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
| dc.source | Scientia |
| dc.subject | Seguretat alimentària |
| dc.subject | Salut en els mitjans de comunicació de massa |
| dc.subject | Mitjans de comunicació de massa |
| dc.subject.mesh | Food and Nutrition Security |
| dc.subject.mesh | Mass Media |
| dc.title | L'oli com a notícia |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
| dc.subject.decs | seguridad alimentaria y nutricional |
| dc.subject.decs | medios de comunicación de masas |
| dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
| dc.audience | Professionals |
| dc.audience | Ciutadania |
| dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |