Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2025-08-19T12:24:28Z
dc.date.available2025-08-19T12:24:28Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.citationL'oli com a notícia. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2008. (Monogràfics SAM).
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11351/13544
dc.descriptionComunicació pública; Mitjans de comunicació; Seguretat alimentària
dc.description.abstractAquest document recull un resum de la jornada de presentació de l’Informe SAM, Seguretat Alimentària i Mitjans de Comunicació, celebrada el 13 d’octubre del 2008 al Col·legi de Periodistes de Catalunya. És dirigit als mitjans de comunicació, professionals del sector i el públic general, i s'aborden qüestions com les malalties transmeses pels aliments, els riscos microbiològics, químics i nutricionals, així com les bones pràctiques en la manipulació i consum d’aliments.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.publisherUniversitat Pompeu Fabra. Observatori de la Comunicació Científica
dc.relation.ispartofseriesMonogràfics SAM;1
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectSeguretat alimentària
dc.subjectSalut en els mitjans de comunicació de massa
dc.subjectMitjans de comunicació de massa
dc.subject.meshFood and Nutrition Security
dc.subject.meshMass Media
dc.titleL'oli com a notícia
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsseguridad alimentaria y nutricional
dc.subject.decsmedios de comunicación de masas
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Portada del document

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple